Home Over Ons Bestel hulp Service Mijn winkelwagen
0 product
Overgordijnen Vitrages Inbetweens Accessoires Valletjes Kant-en-klaar
Over ons

Adressen:

 

Atelier
Bezoeken op afspraak
Elegance Gordijnen Atelier 
Vezelbaan 11
2352DM Leiderdorp                          

Winkel
Zie openingstijden
Elegance Gordijnen Atelier 
Plaats 20
2711AW  Zoetermeer                      

 

   

Actiegordijnen.nl is handelsnaam van Elegance Gordijnen Atelier.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het inmeten, maken en ophangen van gordijnen en vouwgordijnen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in gordijnen.Via onze site kunt U stoffen bekijken, de gordijnen opmeten en vervolgens makkelijk bestellen via de webshop van actiegordijnen.nl. Als u toch twijfelt over de kelur en de kwaliteit kunt u altijd onze winkel bezoeken of een stofstaal bestellen.

 


Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.Het uitgebreide online assortiment biedt een uitgekiende selectie van (exclusieve) stoffen in veel verschillende uitvoeringen. 

 

Bekijk onze website en kom vervolgens in onze sfeervolle winkel om het uitgebreide assortiment te bezichtigen.

 

Met gordijnen kunt u werkelijk alle kanten uit, behalve de traditionele plooitechnieken worden er steeds meer speelse manieren bedacht om kamers op een sfeervolle manier te decoreren. Het karakter van de stof in combinatie met het ophangsysteem en de plooi zorgen voor een gepaste oplossing voor iedere mogelijke wens.
Iedere situatie is anders. Iedere stof is anders. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u graag onze professionele hulp aan om de juiste keuze te maken.

 

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, is een snelle levering van belang. Het is niet gewenst om nog wekenlang te moeten wachten om de bestelde gordijnen op te kunnen hangen. Door eigen aterlier leveren we alle producten binnen 10 werkdagen.


Door fabricage in eigen atelier kunnen tegen concurerende prijzen leveren. En uiteraard met de beste kwaliteit vakmaatschap.