Home Over Ons Bestel hulp Service Mijn winkelwagen
0 product
Overgordijnen Vitrages Inbetweens Accessoires Valletjes Kant-en-klaar
Type
Actie 38
Favoriet 4
Nieuw 6
Overig 11
Patroon 40
Dessin
Stofmaat
Breedtestof 47
Kamerhogestof 38
Kant-en-klaar 7
Home > Overgordijnen > Milano Milano
Details

Warmkleurige vouwgordijnen voor een moderne sfeer.
Deze mooie rode grof geweven linnenachtige stof is wat u zoekt!

Specificaties
Breedte stof: 140 cm
Afwerking: Onderzoom
Krimptolerantie: 1%
Kleur: Rood

Stofsamenstelling
100 polyester

Wasvoorschrift
 30°


Normaal € 24.95p/m € 14.95 p/m  
  Bestellen  

Gordijnen met plooi

Meet de hoogte op minimaal 2 plekken. De hoogte is de maat van bovenkant van de rails tot de grond of vensterbank. Indien u de gordijnen vrij laat hangen, hanteer 1,5 cm boven vensterbank of 2 cm boven de vloer.

Gordijnen met roede

Meet de hoogte op minimaal 2 plekken en gebruik altijd kortste maat. De hoogte is de maat van bovenkant van de gordijnroede tot de grond of vensterbank. Trek hier geen 2cm eraf maar geef exacte hoogte op, anders wordt het gordijn te kort. Voor gordijnen met ringen hanteert Actiegordijden.nl een hoofdje van 2 cm

Gordijnen met roede aan de ringen

Meet de hoogte op minimaal 2 plekken en gebruik altijd kortste maat. De hoogte is de maat van onderzijde ringen van de gordijnroede aan de ringen tot de grond of vensterbank. Indien u de gordijnen vrij laat hangen, hanteer 1,5 cm boven vensterbank of 2 cm boven de vloer.

Voor meer informatie klik hier.

Gordijnen met plooi

De lengte van de rail bepaalt de breedte van een gordijn. Als er nog geen rail hangt, adviseren wij de rail minimaal 20 cm aan beide kanten van het raam te laten uitsteken; hierdoor hangen de gordijnen mooi langs het raam. Anders kunt u lengte van de plafond gebruiken voor het bepalen van de breedte van een gordijn.

Gordijnen met roede / ringen aan roede 

De lengte van de roede bepaalt de breedte van de gordijn. Als er nog geen gordijnroede hangt, adviseren wij de roede minimaal 20 cm aan beide kanten van het raam te laten uitsteken; hierdoor hangen de gordijnen mooi langs het raam.

 

 

Er bestaan allerlei soorten gordijn ophangsystemen, zoals gordijnrails, roede of roede met ringen.

 

Gordijnrails
Gordijnen op een rails worden altijd geplooid geleverd. Zij zijn in bijna iedere situatie toepasbaar. Onze gordijnen worden geleverd met ingenaaide verstelbare haken. Hiermee kunt u een optimale hanghoogte van uw gordijn creëren en bij gesloten gordijnen is de rails onzichtbaar.

 

Gordijnenroede met ringen
Roederingen plaatsing worden vaak gebruikt als gordijnen boven het raam maar niet tegen het plafond worden geplaatst. Het gordijn hangt onder de ringen.

 

Gordijnenroede
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde zeilringen: dit zijn ringen die in het gordijn “geslagen” worden. De zeilring wordt, in dit geval, om de roede geschoven. Roedes zijn leverbaar in heel veel verschillende kleuren en maten. Meet de diameter van de roede op en kies een ringmaat die ruim hier omheen past zodat het gordijn eenvoudig geopend kan worden. De ringen zijn leverbaar in 25 en 40mm

 

Voor meer informatie klik hier

Gordijnen kunnen in één of twee delen geleverd. Tijdens bestelling kunt u aangeven welke van de twee varianten kiest.


Één deel

Bij een deel hangt de grodijn aan het een zijde van het raam.

 

Twee delen

Bij twee delen hangt er aan beide zijden van het raam een gordijn. De breedte die u invoert wordt in twee gelijke stukken verdeeld.

 

Voor meer informatie klik hier

Met het voeren van gordijnen wordt bedoeld dat er achter het gordijn een tweede laag stof wordt aangebracht. Daarvoor wordt dan een zogenaamde voeringstof gebruikt.

 

Afwerking voering

De voering wordt aan de bovenkant en zijkanten omgeslagen in de zomen. Aan de achterkant zijn de zomen van de gordijnstof zichtbaar. Er zijn drie soorten voering leverbaar.Welke soorten van het voeren toegepast kan worden is afhankelijk van het type materiaal dat gebruikt wordt. In welke ruimte worden de gordijnen geplaatst? Moet het donker zijn, of hangen de gordijnen in een doorgang waar zowel de voorkant als de achterkant van het gordijn zichtbaar is?


Lichtdichte voering
Deze voering kan gebruikt worden bij alle gordijnstoffen om deze volledig lichtdicht te maken. De voering is voorzien van een pvc achterzijde zodat alle licht buitengesloten wordt. Houdt er rekening mee dat er nog wel licht langs het gordijn binnen kan komen. Bij kamerhoge gordijnen wordt de voering met een lengte naad geleverd, deze is alleen leverbaar als breedtestof. Lichtdichte voering kan niet gewassen worden, de pvc coating laat dan los.


Normale voering
Deze voering is leverbaar in ecru. Hiermee kunt u de kamer iets donkerder maken of uw gordijnen beschermen tegen verkleuring door de zon. Dit laatste is vooral belangrijk voor gordijnen die gemaakt zijn van katoen.


Verduisterende voering
Deze voering is leverbaar in veel verschillende kleuren en kan dus bijpassend bij het gordijn worden uitgezocht door ons. Hebt u zelf een kleurvoorkeur dan kunt u dit bij de bestelling vermelden. Deze voering verduistert de kamer, maar is niet lichtdicht. Bij kamerhoge gordijnen wordt de voering met een lengtenaad geleverd.

 

Voor meer informatie klik hier

 

 

Maecenas vel aliquam lectus. Vivamus blandit malesuada quam, vitae interdum libero elementum eu. Proin est turpis, dignissim eu volutpat nec, hendrerit et orci. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Suspendisse tincidunt eros lorem, nec tempor mi rutrum a. In hac habitasse platea dictumst. Maecenas lobortis facilisis diam ac cursus. Ut consectetur eu diam quis facilisis. Aliquam gravida sit amet metus at laoreet. Nullam ornare aliquet erat at posuere. Pellentesque dapibus elit vitae consectetur congue. Aliquam sed posuere lorem. In tincidunt feugiat ligula vitae sollicitudin. Ut mollis vulputate tellus, nec imperdiet quam tempus non. Donec at imperdiet diam. Sed dapibus nisi vel blandit fringilla.